HTML

Londonban

Hogy is élünk itt kint a kedvesemmel... Hogy telnek a hétköznapok...

Friss topikok

  • Zoli: Kleopátra tűje? Az meg mi a szösz?! Biztos azzal stoppolta Julius Cézár lyukas zokniait... (2008.06.27. 18:55) Az utolsó előtti bejegyzés...
  • Anyu: Drágáim! Végre olvasom a blogot és olyan dolgokat is amit elfelejtünk, beszélgtéseinkkor.Az érkezé... (2008.03.04. 21:48) Dehát nem volt NET !!!
  • Anyu: Ó te jó ég de régen nem írtál !!! -SEMMIT ! Igaz "csak" egy hónap telt el, eddig... Könyvet nem tu... (2008.03.02. 17:42) Ó te jó ég de rég nem írtam...
  • Anyu: Hali! Ezt a bejegyzést ma fedeztem fel- edig hol volt?! Az Alexandra Palace fotóit sem láttuk, meg... (2008.01.26. 18:35) Irány haza...1 hétre...
  • Anyu: Sziasztok! Mint tudjátok karácsonykor nagyon hiányoztatok, de amikor megjöttök, itt újra karácsony... (2008.01.01. 19:03) Karácsony Londonban és stb...

Linkblog

Dehát nem volt NET !!!

2008.03.03. 22:00 nagypety

Nos lássuk csak...

Net: a két Homár (lsd. Homokos egyének) akik a szomszédunkban laknak, olyan kis ügyesek voltak, hogy elintézték hogy ne legyen net majdnem 3 hétig. Ez igen mély nyomot hagyott letöltési szokásimon és a kapcsolattartáson az otthoniakkal. Sebaj, mostmár túl vagyunk a krízisen és újra online-ok vagyunk.

Munka: Továbbra is nyitogatom a kócerájt és délután már vágtatok is haza. Sikerült a fizetési papírjaimat is elintézni a céggel. Rá kellett jönnöm, hogy telefonon keresztül ha próbálok értekezni a "főhadiszállással", finoman szólva rám se bagóznak, mikor viszont személyesen mentem be, teljesen más volt a helyzet, mindent ripszropsz megoldottak. Most azt tervezem, hogy szombatonként bevállalok egy-egy műszakot még mert jól megdobná a fizut. Életemnek mostanában nincs annyi munka, aminek én örülök, Ő viszont már kevésbé.

Zoliék: Fabruár 8 környékén az egyetlen WizzAir-e géppel, ami nem késett megérkeztek Bratyóék. Nem sikerült rossz buszra szállniuk, így összefutottam velük a végállomáson. Megjöttek lepakoltak, megnyugodtak, elhelyezkedtek, és indult a maratoni pumpálás. Hétvégén elmentünk velük a városba láttak mindent amit gondoltak. Felpattantak a helyi óriáskerékre is. Aztán a London Akváriumban és jártunk, ahol még mi sem voltunk. Érdekes volt, csináltunk pár másnapos fotót, mivel előző este a magyar dizsiben múlattuk az időt. Aztán hétfőn, kedden már maguk járták a várost mivel nekünk meló volt. Szerda hajnalban aztán felraktam őket egy buszra. Könnyes búcsú, madj megegyeztünk jövőre ugyanekkor, ugyanitt...:D 

Pihi: Laciéknál voltunk a minap látogatóban, és iszogatni kicsit, egyébként általában itthon pihenjük ki a hetet, ha jó idő van megtámadjuk a mókusokat egy kis mogyoróval. Most hétvégén azonban elkapott minket a túrista-láz és elindultunk a világhírű British Múzeumba. ami tényleg gyönyörű épület, ami azonban a látnivalókat illeti, kicsit többre számítottunk. Meg voltunk azért elégedve. Életem ezen a hétvégén is isteni ételeket készített, de ezt azt hiszem már nem is taglalnom, mert mindig így van.

Képeket ha tudok beszúrok ide, de végülis e-mailben mindenki megkapja majd a jussát... :)

Ezúton is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK ÉDESANYÁMNAK és PEPÉNEK!

Terv: Mint azt már minden kedves érdeklődő tudja nyáron visszaérkezünk kicsiny országunk légterébe. Az időpont pedig nem más mint......... itt egy kis dobpergést kérek.............................................................................................................. ...................................................................................................................... .................................................................................július........................... ........................................................................................14 TÁDÁM !!!!!!!

A konfettizáporos, pezsgődurrogtató esemény megdöbbentően izgalmas részeletit egy exkluzív blog bejegyzésben teszem közzé...

Addig is puszi mindenkinek...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://londonban.blog.hu/api/trackback/id/tr22364247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoli 2008.03.04. 14:09:46

Visszafelé sem késett a Wizzair! Juhéjjj! Köszi a vendéglátást, jól éreztük magunkat Londiban! (Vettem egy Lonsdale cipőt 12 fontért! Fillérek Apám, fillérek!)

Anyu 2008.03.04. 21:48:41

Drágáim!
Végre olvasom a blogot és olyan dolgokat is amit elfelejtünk, beszélgtéseinkkor.Az érkezésetek dátumát is olyan jó már tudni!! Lesz dobpergés, táncos,lányok-fiúk, meg ami ilyenkor illik!
A születésnapi jókívánságokat nagyon köszönöm, régen volt ilyen boldog "ünnepem", amit a Ti sok-sok figyelmességetek tett még örömtelibbé! Nagyon köszönök mindent!!!
Amíg kinnt vagytok nézzetek meg minden szépet és érdekességet azaz-ne hagyjatok ki semmit!!
A sok meló mellett maradjanak felejthetetlen emlékeitek amire mindig jó lesz viszaemlékezni!
Sok puszi: Anyu
süti beállítások módosítása